witam
byłem posziadaczem nec'a e616v - cóz moge powiedzić telefon jak na tamten czas był super i miał dużo funkcji.... ale jest pare wad o których powinieneś wiedzieć i nad którymi musisz sie zastanowić
1.troche duży (ale to akurat najmniejszy klopot) - nie jest az tak wielki
2.obsługa drogich kart MemorySticDuo - 128MB ok 150zl
3.nie można wgrywać gier Java przez kabel
4.śmieszne ograniczenia co do wgrywania pliku (5MB) - no chyba że masz karte i czytnik pamięci
5.możesz ściagnać z netu tylko 7gier -takie ograniczenie pamięci
jak mówiłem wczesniej miałem go jakis czas ale przeszedłem na MOTOROLE MPX200 - super sprawa za małą kase (ok 600zl-bez simlocka) - ma Windowsa , obsługuje najtańsze kary pamięci SD, super chodzą na nim gry, emulatory do gameboy'a i nintendo, jest pełno programów do niego (pełno to za mało powidziane), na emule znajdziesz całe tony gier, jest bardzo głośny (oczywiście chodzi o dzwięki) ... z reszta ma same pozytywne cechy oprócz jednej bateria przy zwykłym uzytkowaniu tzrymie ok 3dni(ale w necu jest podobnie), ma procesor 200MHz (odpowiednik 400MHz Palmtopów).
wiem że to głupota oglądać film na komórce, ale ta motka ma naprawde dużu wyświetlacz 2.2'' i powiem tyle super sprawa (jade sobie w pociagu na uczelnie i oglądam Frendsów heheh)
AHA Jest bardzo mała (mniejsz od sonyericsona T610) i bardzo lekka (nie to co NEC), w zestawie dostajesz ładowarke, kabel usb (możesz nim ładować telefon) oraz pokrowiec z MOTOROLI, aha no i windowsa 2002 na licencji
ja kupowałem 4 telefony u tego gościa
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46791339
i jeszcze dorzucił słodkie niespodzianki
jeśli chcesz coś wiedzieć wiecej na temat neca albo tej motoroli to wal śmiało
pozdrawiam