Cytat:
tzn, ze jak mam karte i czytnik to moge wgrac wieksze pliki, czy w ogole fon nie przyjmuje plikow wiekszych od 5mb
|
oczywiście wrzucać możesz większe plik (ale tak jak mówiłem dla mnie przeszkodą była cena karty - za dużo kasy jak za 128MB - a do motki wchodzi SD i za 130zl mam 512MB)
Cytat:
laczego akurat 7 sciagam 7 gier i nie mozna ich pozniej usunac czy pamiec pozwala na wgranie ok. 7 gier
|
pamięć pozwala na wgranie tylku 7 gier - w sumie to nie pamięć , bo nec ma wbudowane 20MB -to sa właśnie tes mieszne ograniczenia o których pisałem
Cytat:
ale odrzucilo mnie to, ze nie ma kamery, no i, ze podobno strasznie krotko trzyma wlasnie bateria
|
co do kamery - no niestety nie ma, ale w Necu były dwie ale i tak sie nimi nie bawilem -wiec jak dlamnie moze ich nie byc, jak chce zrobic zdjecie to biore cyfrówke
co do bateri - w necu ta 1100mAh czymie podobnie jak w motoroli 850mAh = ok 3 dni
Cytat:
Jakbys mogl mi napisac czy dolaczona ladowarka chodzi rowniez na 110V czy tylko na 230V
|
hmm nie wiem czy chodzi na 110V bo nie ma w polsce takiego napięcia - ale chyba chodzi tylko na 220V bo takie samo napięcie jest w UK - aha do neca musisz miec przejsciówke na PL gniazdka, w motce dostałem odrazu ładowarke na gniazdka europejskie
Cytat:
P.S. Musiales chyba dokupic karte zeby Friendsow ogladac
|
kupiłem sobie 512MB za 130zl i powiem tyle że wymaita - serialok 30min zajmuje ok 20MB wiec łatwo policzyć ile wciśniesz na karte

- aha jeszcze jeden duuuży atut oglądania filmów na motce - sa do niej programy np. BtaPlayer w którym bez kłopotu zrobisz Ful Screen albo obrócisz obraz tak żeby był wyświetlany w poziomie (obraz robi sie o połowe wiekszy

) - a w necu lipa ,jest programik który odtwarza film ale jest on wyświetlany na 3/5 ekranu reszta to pulpin odtwarzacza, wskażnik sygnału i bateri
EDIT:
motka obsługuje gry oczywiście w 3D , a nec niestty tylko tandetna JAVE