Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2005, 17:32   #6
Ufil123
Forumator

Data rejestracji: 04.04.2004
Ufil123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Memphisus
za 130zl gdzie taka mozna kupic?,
ja widzialem na allegro za 120zl 128mb.

a i jeszcze jedno - sa do tego cuda sluchawki ?
130zl w MediaMarkt (mozliwe że potaniało) a na allegro za 120zl + przesyłka + przelew i wyjdzie to samo - a sklep to sklep - wiesz co w nim kupujesz(tymbardziej że ruznica jest znikoma) hehehe ale ześmy sie nie zrozumieli mi chodziło o kary SD do MOTOROLI - są to najtańsze karty na rynku

słuchawki oczywiście są do niego ale ich koszt to ok 70zl (musisz poszukac na allegro) - ale to itak lipa bo nie wiem czemu grają MONO i nie idzie tego zmienić - ja teraz walcze ze zrobieniem słuchawek na minJacka tak żeby było STEREO - w sumie żadna filozofia tylko musisz mieć wtyczke miniJack cztreopinową a o taką to cholernie trudno (wszędzie spzredają tylko 3pinowe) - w sumie wycztyałem jeszcze że mozna kupić na allegro słuchaki do noki za 5zl ucnasz kabelki i odpowiednio montujesz swoje (lepsze )słuchawki i też powinno grac stereo

podsumowując : ORGINALNE słuchawki do neca to LIPA BO GRAJA MONO (zreszta do Motoroli to samo tez sa orginalne a i tak grają MONO)

aha jeszcze jedna ważna rzecz Nec KIEPSKO RADZI SOBIE Z MP3 ( wsumie razudało mi sie odtworzyć mp3 ale taki plik musił mieć określone parametry) ale za to lepiej radzi sobie z WMA (ktore zjamuja oczywiscie mniej niż mp3, oraz możesz eksperymentować z kompresją)

pozdro

Ostatnio zmieniany przez Ufil123 : 01.04.2005 o godz. 17:42
Ufil123 jest offline   Odpowiedz cytując ten post