Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.08.2002, 10:56   #10
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Re: Re: Czwarty moderator (konkurs z nagrodami) !!!

Cytat:
bgn napisa***322;(a)

Docelowo mysle, ze ilosc cenzorow bedzie rowna ilosci userow+6 i minus jeden ( tzn.ja). Ponadto, zeby cos napisac trzeba bedzie wyslac kwestionariusz, z dokladnymi danymi, skanem aktulnych badan lekarskich( HIV tez), odpisem aktu urodzenia, deklaracja wiernosc regulaminowi ( ktory jak przeczytalem jest przygotowywany ).
Potem beda bany i wukluczenia z forum na 24, 48godzin, miesiac, pol roku i jak to mowia na wschodzie na vsegda.
Czysta paranoja
A nastepne w kolejnosci jest powstanie opozycji i ruchu oporu :-D Alez z ciebie bgn egoista, dlaczego uwazasz ze bedzie tylko 'minus jeden' ja tez nie dam sie jak to mowia skaperowac

Do Bartka: panowie moderatorzy, trzeba uwierzyc zasadom demokracji, jak juz ktos wspomnial rok temu nie bylo potrzeby moderowania i jakos nie bylo wiekszych klopotow (juz wtedy czytalem forum). Dla wielu ludzi, w tym i mnie denerwujace jest nie to ze cenzor cos tam zamknal czy wycial ale sam fakt obecnosci cenzora. Byly juz dosc dawno takie czasy, ale ja je dobrze pamietam.