Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2005, 14:22   #2
Ufil123
Forumator

Data rejestracji: 04.04.2004
Ufil123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
co masz na myśli pisząc że chcesz zrobić Interaktywne menu

1. czy chodzi ci o zrobienie menu które będzie miało pod menu (np. sceny i ustawienia) i w którym będzie szło wybierac np wł/wył napisy i dzwięk

2. czy chodzi ci o animowane menu (np. sa napisy : start,sceny,ustawienia jest jakaś tapeta a w tle leci np. zwiastun owego filmu??)

ad.1 prosta sprawa tworzysz wszysko sam w np. CorelDraw a nastepnie całość składasz w DVDMaestro - dla mnie zrobienie takiego menu to kwestia max 10min , ale nei wiem jak dla Ciebie (nie wiem na jakim poziomie zaawansowania jest nerovision)

ad.2 czeka Cię ciężka droga okupion abulem stratą czasu i nerwami -ale jak juz sie nauczysz robić takie menu to zobaczysz ją radość mnoże przynieść takie w miare profesjonalne menu

Cytat:
le tak prostego jak nerovision najlepiaj aby po polsku był
tu musze cię zmartwić nie ma nic za darmo ,jesli chcesz zrobić dobre/bardo dobre menu musisz korzystać z profejonalnych narzędzi a nie jakichś tam kreatorów w których stworzenie menu sprowadza sie do wczytania tapety która będzie twoim Backgroudem

jesli chcesz sie troche pomęczyc to moge wysłać ci poradnik co i jak (dla DVDMaestro)
pozdro