Dyskusja: Organizer
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.04.2005, 09:57   #11
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a tego co sie orientuje to z pluginami cienko
tu masz dodatek do minimalizacji http://www.users.on.net/~srgeorg/suntray/ - jest to zewnetrzny programi ktory chowa to ladnie do traya, ma z linii komend opcje utomagicznego uruchamiania sunbirda i chowania go (dobre przy wrzuceniu tego do autostartu), ale u mnie jakos to nie dziala, wiec w autostarcie mam i sunbirda i ten dodatek i to dziala
co do pluginow - chyba trzeba poczekac az wyjdzie z fazy beta
mozna tez inaczej - jesli kozystasz z thunderbirda, to mozesz sam kalendarz zainstalowac jako plugin - mozilla callendar - to to samo
wtedy do thunderbirda dajesz plugin minimalizacji do traya i to dziala takze na kalendarz, ale wtedy kalendarz i thunderbird maja takie same ikony - z tego powodu ja przesiadlem sie na oddzielnego sunbirda
mozesz tez callendar dac jako plugin do firefoxa, ale wtedy jak wylaczysz przegladarke to wylaczasz tez callendar, wiec srednio mi sie to usmiechalo
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post