Cytat:
Napisany przez Shindou
Wogóle się na tym nie znam więc dałem aby wypalał tak jak jest. No i płytke wypaliło ale gdy wkładam do konsolki to na pierwszej gierce wchodzi mi do menu ale gdy daje NEW GAME niestety już nic się nie dzieje płytka w kółko się kręci i nic, natomiast przy drugiej gierce działa wszystko OK przycina mi tylko sekwencje filmowe. Konsola ma 7 dni i jest nowa nie przerobiona, gry odtwarzam SwapMagic'kiem
|
No to przeciez pisze w tutorialu że gry powyżej>650MB na CD nie będą śmigać wiesz mi,jakby tak było to by SM był ideałem...a ja w 7 niebie
Cytat:
Napisany przez Shindou
Drugie pytanie tyczy się gry MGS2: Substance, mam orginał tej gry od kumpla, zrobiłem zrzut obrazu Alcocholer, zrzut zajmuje 6,3 GB czy mam nagrać to na płytę dwuwarstwową bo nie ma wala aby się zmieściła na zwykłej a czy jak nagram to czy taką płytę PS2 odczyta ?
|
Taaa nawet jak jakimś cudem wypalisz na dwówarstwowej płytce dvd,to i tak swap magic tego nie odczyta,bo on nieczyta dwówarstwówek!!!
Ale za to mozna zripować gre do poziomu takiego, że wejdzie na 2 płyty dvd5(4.7GB),i wtedy będzie śmigać na bank!!!