Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.04.2005, 17:47   #1113
Shindou
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.04.2005
Shindou w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez desden
No to przeciez pisze w tutorialu że gry powyżej>650MB na CD nie będą śmigać wiesz mi,jakby tak było to by SM był ideałem...a ja w 7 niebie
eghmm nie wyjaśnilem się jasno. Obraz gry który mam do nagrania *.nrg to obraz płyty DVD (4GB) a nie CD i jest to gra Devil May Cry. Nie jest to pierwsza gra jaką sobie nagrałem bo nagrałem już kilkanaście i jak na razie każda działa bez zarzutu tylko że te wcześniejsze były przeważnie w rozszerzeniu *.gi które nagrywałem progsem Rocerder Now Deluxe. Teraz pierwszy raz natknąłem się na obraz z rozszerzeniem *.nrg do PS2, i mam z nią kłopot bo gre odczytuje intro itd ale po wciśnięciu NEW GAME obraz powoli się sciemnia i powinno być ładowanie gry i niby płyte czyta ale nic się nie dzieje. Natomiast w drugiej gierce (DMC3) też był obraz *.nrg ale już wszystko działa git, normalnie gram tyle że sekwencje filmowe (filmiki) mi przycina.

Co do MGS2 to wypalić wypale na dwuwarstwowej bo mam nagrywarkę DL i już wypalałem takie tylko ciekawiło mnie czy SM by to odczytał no anyway thnx
Shindou jest offline   Odpowiedz cytując ten post