Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.04.2005, 00:06   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cool

Cytat:
Napisany przez karel48
Sorry Ed ale wyraziłeś się dosyć jasno - Ty po prostu byłeś przekonany, że trójkolorowa dioda w Litku ( niewiedzieć czemu programowo zablokowana przez producenta) to mit - ja kiedyś też tak myślalem - czy naprawdę tak ciężko się przyznać do własnej niewiedzy?
a jesteś pewien, że w modelu 1673 nie jest zielona?

ja tego nie wiem, pali się na zielono to niech się pali.

zwracanie uwagi na takie problemy jest bardziej niż śmieszne.

są ważniejsze problemy z nagrywarkami a szczególnie z nowymi litkami, żeby sobie d zawracać kolorem diody.

dla mnie to obsesja, natręctwo lub coś takiego
ed hunter jest offline