Cytat:
Napisany przez pawelblu
Zgadza sie (to byla taka riposta  widze ze zbyt duzy skok myslowy  ) - tak samo jak to ze LG wygralo test chipa od razu nie znaczy ze jest super-hiper.
LG jest dobra nagrywarka, ale nie wiem dlaczego teraz dla odmiany pojawil sie tu tak duzy lobbing LG, wykorzystujacy takie argumenty jak test cipa.
... 
|
No moze troche sie zagalopowalem.
Wysoka liczba uzytkownikow sprzatu lite-on moze byc spowodowana ich cena. Po drugie na forum jest masa uzytkownikow lite-on ktorzy mowia ze sprzet jest ok, co zacheca kolejnych do ich kupna. Natomiast wystarczy jedna opinia kogos kto nie mial doczynienia z lg, a mowi ze sprzet jest do bani - taki komentarz zniecheca 15-20 osob.
Gdy kupowalem swoja nagrywarke (skusilem sie na lg gsa 4163b z tego powodu ze moj sprzet lg gce 8240b dziala bezawaryjnie juz prawie 3 latka-a wypalil niemalo), w 4 sklepach (na 7) w moim miescie nie mieli lg 4163b. Na pytanie "dlaczego?" sprzedawcy odpowiedali ze lite-on jest tanszy. Doslownie na sile wciskali mi ten sprzet nie podajac argumentow "za".
Ja nie mowie ze lite-on jest do bani a lg the best- nie mam porownania. Pozyjemy zobaczymy, jak padnie lg to moze skusze sie na lite-on. Narazie jestem zadowolony z tego co mam.