Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.04.2005, 13:45   #808
wikking
Nowy na forum

Data rejestracji: 30.12.2004
wikking w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Zgadza sie (to byla taka riposta widze ze zbyt duzy skok myslowy ) - tak samo jak to ze LG wygralo test chipa od razu nie znaczy ze jest super-hiper.

LG jest dobra nagrywarka, ale nie wiem dlaczego teraz dla odmiany pojawil sie tu tak duzy lobbing LG, wykorzystujacy takie argumenty jak test cipa.

...

No moze troche sie zagalopowalem.
Wysoka liczba uzytkownikow sprzatu lite-on moze byc spowodowana ich cena. Po drugie na forum jest masa uzytkownikow lite-on ktorzy mowia ze sprzet jest ok, co zacheca kolejnych do ich kupna. Natomiast wystarczy jedna opinia kogos kto nie mial doczynienia z lg, a mowi ze sprzet jest do bani - taki komentarz zniecheca 15-20 osob.
Gdy kupowalem swoja nagrywarke (skusilem sie na lg gsa 4163b z tego powodu ze moj sprzet lg gce 8240b dziala bezawaryjnie juz prawie 3 latka-a wypalil niemalo), w 4 sklepach (na 7) w moim miescie nie mieli lg 4163b. Na pytanie "dlaczego?" sprzedawcy odpowiedali ze lite-on jest tanszy. Doslownie na sile wciskali mi ten sprzet nie podajac argumentow "za".
Ja nie mowie ze lite-on jest do bani a lg the best- nie mam porownania. Pozyjemy zobaczymy, jak padnie lg to moze skusze sie na lite-on. Narazie jestem zadowolony z tego co mam.
wikking jest offline