Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2005, 01:23   #11
pikus158
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.03.2005
pikus158 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
problemy ze 109 (pqranoja)

No cuż niema tu żadnej logigki ( niby jeden i ten sam model nagrywarki ale czy to prawda?). Kolega miał powazne problemy po wgraniu biosu 1.40. które uniemożliwiały poprawną pracę. A u mnie sprawa odwrotna. Wiele osób na tym że forum w innych postach miało problemy z modelem 109. Ja też miałem takie problemy międzyinnymi (brak kompatybilności nagranych płyt z innymi napędami). Wszyscy wiemy jakie to jest irytujące gdy nasz wspaniały sprzęt kupiony za ciężkie pieniądze ( przecież ten model 109 to nie napę z najniższej półki) nie spełnia naszych oczekiwań. A tu dziwna sprawa wgrałem ten soft 1.40 i jak ręką odjoł wszystko jest ok. Płytki bez najmniejszych problemów są czytane w innych napędach, a o czymś takim jak zawieszanie sie kompa to wogule niema mowy. Mam pytanie do wszystkich, gdzie leży przyczyna tak skrajnie sprzecznych wyników.
Czyżby na nasz rynek trafiał sprzęt pod ta samą nazwą ale mimo wszystko różne modele?? Po co ta cała zabawa w kotka i myszkę? Zastanówcie sie panowie ktoś nas wszystkich TOTALNIE ROBI W KONIA. A zeby tego było mało to mam podłaczoną ta nagrywarke zupełnie nie tak jak to jest zalecane czyli : HDD PRIMARY MASTER a 109 na PRIMARY SLAVE, i wszystko gra. PYTAM PO RAZ KOLEJNY GDZIE TU LOGIKA
pikus158 jest offline