Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2005, 22:57   #14
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez aL1En
rozumiem jednak jak kumpel chce kopie to na szybko ... wiec cce odpada, no moze jak na mniej passow ale nie wiem ile passow to juz porzadna jakosc 6 ? ale to napewno dluzej wyjdzie niz Shrnikiem, ja jak robie cce to tylko film, po kij mi menu :\ no ale kazdy lubi co innego ;P
Jak chcesz szybko użyj DVDFab podziel film z menu i dodatkami na dwie czści - pewnie, szybko i bez straty jakości.