Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2005, 12:37   #10
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit
Mógłbyś podać adres tej innej strony gdzie jest wersja 4,1 Gb może to 4,1 GB to wersja PowerPack
napewno nie na serwerze icm lub ps

Cytat:
Napisany przez Predi
hm juz Ci mowie

chcialem sobie instalnac dc_gui - kupa szukania po necie pakietow, znalazlem, proboje ja instalnac - nie ta wersja.... developerska mi sie trafila (moj blad nie zauwazylem ozn. w nazwie pliku) sciagam druga wersje (juz ta dobra) - instalka sie nie odpala i mowi ze brakuje mi jakiejs tam biblioteki w jakiejs tam wersji..... w koncu znalazlem, zaaplikowalem, wchodze na iXksy, odpalam program, pojawia sie logo...... i znika.... tyle z dzialania programu..... czytaj meczylem sie kilka godz a potem i tak gowno z tego

to tylko jeden przypadek i zobaczysz jaki bedzie w ogole problem zeby cos znalezc i sciagnac a co dopiero sie tym potem bawic w konfigure, dalsze sciaganie, konfigure i instalka kiedys tam na koncu a sprawa sie sypnie
mity/niewiedza ...
na mandarynie wszystko urpmi zalatwia
urpmi [nazwa.rpm] sciaga z netu/cd/dvd wszystkie potrzebne do uruchomienia biblioteki