Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.08.2002, 23:43   #3
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Misiek4 napisa***322;(a)
Oj panowie panowie, troche nieladnie potraktowaliscie kolege Piotrka1984. Zabezpieczanie płyt to również ciekawy temat i na pewno sie pojawi sie u nas artykul opisujacy to zagadnienie. Skoro da sie jakos plyte zabezpieczyc - da sie ja tez odbezpieczyc, dlatego tez bedzie tez pole do popisu dla tych z Was, ktorzy dadza rade "wyciagnac" tracki z dobrze zabezpieczonej plyty audio.

Co do gield, to gieldy byly i pewnie zawsze beda. Wezcie pod uwage, ze jezeli handlarze zaczna zabezpieczac plyty ktore sprzedaja to szybko straca klientow (sprawdzone i przetestowane ).
Ja znikam na urlop )

Pozdrawiam
Misiek4
zamiast zadawać takie zapalne pytanie mógł poszukać na forum / było i były odnosniki do softu/
a ja tak BTW to jak lubie kapele /Slayer rulez/ to qpie wszystko co jest na cd / a czasem w komisach w raichu mozna fajne zadkie rzeczy namierzyć/ tylko dlatego że lubie tę muzę i wole mieć oryginał z wkladką i całym dobrodziejstwem

a nie lubie jak ktoś zabezpiecza bo łamie mojer prawo do wykonania kopi bezpieczeństwa / i to niejest żart bo szlag mi trafił / imprezowy / dwie płyty Theatre of tragedy i tylko dzieki temu że miałem source zrobione na hddd to mam co słuchać
cóz takie małe skrzywienie ... nikt nie jest idealny
pozdro
cana jest offline