Dyskusja: Problemy z IE6
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2005, 19:51   #10
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Bardzo dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi ***8211; trochę jednak szkoda, że nie znalazła się w nich żadna rada jak rozwiązać mój problem.
W kwestii FireFoxa ***8211; jakiś czas temu go zainstalowałem, ale raczej nie używam ***8211; po pierwsze może trochę z przyzwyczajenia, ale bardziej z takich powodów jak: według mnie strony otwierają się chyba dłużej niż w IE6 (niewielka różnica w granicach błędu ***8211; ale takie mam wrażenie); po drugie jak po zainstalowaniu ustawiłem go na krótko jako przeglądarkę domyślną, to jak chciałem otworzyć zapisaną na dysku stronę pobraną przez IE6, to wyświetlała się z błędami). Co nie znaczy, że FireFox, ma same wady ***8211; na pewno ma niektóre elementy lepsze od IE ***8211; np. menadżer pobrań, możliwość powiększania itd. ***8211; ale według mnie nie jest to tak jak niektórzy głoszą ***8211; lekarstwo na całe zło.
A teraz kwestia Historii w FireFox ***8211; niestety ***8211; sprawdziłem to parę minut temu ***8211; nie działa ona u mnie tak jak w IE (tzn. w IE jest np. dzisiaj tak, że niektóre strony ***8211; np. Forum, dają się otworzyć, a inne nie). Przy próbie otwarcia pojawia się okienko z informacją, że odnalezienie strony nie było możliwe.
Więc może teraz specjaliści od FireFox***8217;a coś mi doradzą ***8211; trochę na to liczę.
Kończę już, boję się bowiem, że niektórym nie będzie się chciało czytać, jak jeszcze będę pisał
Pozdrawiam
ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post