2005-04-10 Oj jak ja tu dawno nie zagladalem, tak mnie ogame wciagnelo, ale jestem juz wsrod zywych takze wrzuce jakies cieple zdjecia raz za jakis czas, dziekuje wszystkim aktywnym za rozwijanie topicu, jestescie wspaniali, tyle ciekawych fotek w jednym miejscu i na jeden temat.
Swoja droga dzisiaj chcialem zalozyc nowy topic ale nie zmiescil sie w ramach programowych forum i zostal szybko usuniety

admin czuwa i chwała mu za to bo by się tu jakieś niecenzuralne obrazy pojawiły itp, a tak to mamy ładne czyste i przepiękne forum.
Pozdrowienia for all i piszcie a czasami i reputki polecą choć tym samym ludzią nie da si za dużo bo system czuwa. W ten sposób z ograniczeniami lub bez ofiarujmy jakies skromne fundusze, aby tych drugich bylo coraz mniej i aby admin nie nadazal ze swoja cenzura, a forum rozroslo sie do niebotycznych rozmiarow megaforum o wszystkim i o niczym - czyli dla kazdego cos dobrego.
Piszcie piszcie piszcie, a najlepiej imageshack tak zeby nie trzebabylo na linki wskakiwac. Razem tworzymy niezly album automobilow, za rok jak tutaj wrocimy to beda starocie wiec mozna powiedziec ze jest to niezla karta historii motoryzacji.
Ku chwale cdrinfo. Z pozdrowieniami Rembrant
A to cos na niedzielne wypady:
Mercedes CLS 55 AMG
Moze kiedys na taki zegarek uzbieram

wtedy nigdy sie nie spoznie