Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2005, 22:14   #822
karolkiewicz
NEC 3520 @ LD_3520_1U8

Data rejestracji: 09.02.2005
karolkiewicz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez digidy
Czesc.
Widze, ze sobie zarciki robicie ale ja sie serio pytam i prosze o odpowiedz osoby, ktore naprawde cos wiedza w tym tamacie... Mialem ogromne problemy z Samsungiem TS-H552 i mam okazje wymienic ja na taka ktora bedzie tak nagrywala plyty ze odczyta taki nosnik nie tylko moja nagrywarka - jesli wiecie co mam na mysli. Samsung ktory posiadam nie potrafi nagrywac plyt mimo ze jest fabrycznie sprawny! To nie zarty - nawet te plyty z gornej polki wypala tak slabo, ze niekiedy sam nie jest w stanie ich odczytac! I teraz do rzeczy: zastanawiam sie nad wyborem Liteona SOHW - 1673S albo LG 4163B - podobno jest bardzo dobra... I teraz moje osobiste odczucia: ogolnie slyszalem ze Liteony to w miare dobre nagrywarki ale ostatnio nasluchalem sie takze zlych rzeczy o nich... Jezeli chodzi o LG to zawsze mialem o nich zle zdanie poniewaz pamietam ze zawsze mialem problemy z CD - ROMami tej firmy... Ale ja oczywiscie nei testowalem tych wypalarek i nie wiem ktora jest lepsza, dlatego Was prosze o rade...
P.S. Byc moze doradzicie jeszcze cos innego w podobnej cenie - np. jakiegos Nec`a - jestem otwarty na propozycje tylko prosze o powazne odpowiedzi. Chodzi mi glownie o to aby taka nagrywarka bez problemu wypalala dobrze DVD-+R i aby inne odtwarzarki mogly to odczytac.
Dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam.

Z tych dwóch to kupuj LG, (to już nie te napędy co kiedyś). Tylko nie litka (to już nie te napędy co kiedyś). Neca stawiam na równi z LG. Każda ma swoje wady i zalety. NEC jest trochę głośny ale za to nagra wszystko co tylko przypomina płytę DVD (tylko nie nagrał mi Hawki ale to chyba nie płyty).

Zaoszczędzisz na płytkach.
karolkiewicz jest offline