Dyskusja: Problemy z IE6
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2005, 06:45   #15
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
@ro29 sprobuj pobawic sie ustawieniami przegladarki (IE).W jej wlasciwosciach zobacz co masz za opcje powlaczane ewentualnie zmien je.Zobacz na ile masz wlaczona historie, moze zmien ilosc dni itp.
Ja bardzo rzadko uzywam tej przegladarki wiec za wiele ci nie pomoge.Uzywam mozilli.
Jesli tutaj nie otrzymasz pomocy.A po wypowiedziach co po niektorych mozna zalozyc, ze jest taka ewentualnosc.Skieruj sie na strone infojama.pl a dokladniej na: http://forum.infojama.pl/ Jest to forum dotyczace systemow microsoft i tam jest o wiele wieksze prawdopodobienstwo znalezienia rozwiazania twojego problemu gdyz na tym forum przede wszystkim rozwiazujemy problemy nagrywania plyt oraz konfiguracje podzespolow komputerowych do tego sluzacych.
Brawo! Pierwsza konkretna odpowiedź...

Ludze, człowiek pyta o konkretny problem, a Wy mu na to - nie wiem, guzik mnie to obchodzi, ale polecam inny program... Ja rozumiem, że nie wszyscy wiedzą o alternatywnych przeglądarkach (mimo nawet przyklejonego topicu) i warto może czasami pokazać, że coś takiego istnieje, ale na litość, bez przesady! Kilka postów pod sobą mówiących dokładnie to samo i nie wnoszących niczego nowego??

@ ro29

Dawno już nie używałem modemu, a tym samym nie próbowałem przeglądać żadnych stron będąc offline, ale ze starych czasów pamiętam jeszcze problem, jaki opisałeś. Pamiętam niestety również, że nigdy nie potrafiłem znaleźć jego rozwiązania, a to, czy nie będąc online mogłem przeglądać zachowane w historii strony, czy też nie, było kwestią losową... Na pewno jednak nie była to kwestia żadnego wirusa, bardziej "widzimisie" Windowsa i Internet Explorera.

Pamiętam jednak, że w opcjach IE była możliwość włączenia możliwości przeglądania stron w trybie offline. Niestety kojarzę coś również, że nie działała ona rewelacyjnie, mimo to sprawdż jej włączenie jeśli jeszcze tego nie robiłeś.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post