Dyskusja: Problemy z IE6
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2005, 10:49   #3
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Brawo! Pierwsza konkretna odpowiedź...

Ludze, człowiek pyta o konkretny problem, a Wy mu na to - nie wiem, guzik mnie to obchodzi, ale polecam inny program... Ja rozumiem, że nie wszyscy wiedzą o alternatywnych przeglądarkach (mimo nawet przyklejonego topicu) i warto może czasami pokazać, że coś takiego istnieje, ale na litość, bez przesady! Kilka postów pod sobą mówiących dokładnie to samo i nie wnoszących niczego nowego??

@ ro29

Dawno już nie używałem modemu, a tym samym nie próbowałem przeglądać żadnych stron będąc offline, ale ze starych czasów pamiętam jeszcze problem, jaki opisałeś. Pamiętam niestety również, że nigdy nie potrafiłem znaleźć jego rozwiązania, a to, czy nie będąc online mogłem przeglądać zachowane w historii strony, czy też nie, było kwestią losową... Na pewno jednak nie była to kwestia żadnego wirusa, bardziej "widzimisie" Windowsa i Internet Explorera.

Pamiętam jednak, że w opcjach IE była możliwość włączenia możliwości przeglądania stron w trybie offline. Niestety kojarzę coś również, że nie działała ona rewelacyjnie, mimo to sprawdż jej włączenie jeśli jeszcze tego nie robiłeś.
Witam !
Dzięki za miłą powyższą wypowiedź (a także kolejną )!!!!
W kwestii tej, że niektóre stony nie dają się nigdy obejrzeć offline (ani też zapisać ) - to ja oczywiście o tym wiem i czasami mnie to spotykało. problemem jest jednak to - jak już pisałem - że 80 procent stron, które jeszcze do niedawna było dostępnych po rozłączeniu, teraz albo w ogóle nie jest dostępnych, albo np. przez jeden dzień i koniec. I nie musiałem nic zapisywać itd. po prostu strony te same się zapisywały.
A w kwestii innych przeglądarek - to np. w FireFox nic z odwiedzonych stron nie mogę obejrzeć po rozłączeniu - a inni pisali, że to norma - więc jak to jest :\
Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 11.04.2005 o godz. 10:52
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post