Cześć!
Przede wszystkim chcę się ze wzsystkimi uczestnikami "Forum" przywitać bo to moj pierwszy post tutaj! Przeczytałem dyskusję na temat podziału tematycznego i tylko jeden "głosik" był za tym, żeby utworzyć dział dla początkujących. Większość tego typu grup dyskusyjnych boryka się z podobnymi problemami "zaśmiecania"! Jakie są moje piwrwsze spostrzeżrenia? Szukam czegoś dla początkujących (bo w tym temacie jestem "zielony") i oczywiście przeczytałem wszystkie "Zanim zadasz pytanie...". Dowiedziałem się też, że jeśli czytam ten tekst to... jestem idiotą (to tak bardziej zgodnie z "netykietą"). Wpisałem w wyszukiwarkę "ABC DVD-Video" - nie znaleziono nic. Wpisałem "Początkujący DVD-Video" - tutaj sypnęło ale już w samych pytaniach widzę więcej niezrozumiałych dla mnie terminów niż mam w samej podstawowej kwesti (jak zacząć?). Ucieszyłem się bo w końcu jest coś dla "początkujących" ale odpowiedż już mniej mnie ucieszyła bo skierowała pytającego do szukania na forum. W takim "burdelu"? (Proszę tego posta nie usuwać za niecenzuralne słowo! To jest słowo oznaczające najwyższy stopień bałaganu!). Jak ja mam to biedny zrobić (i ten pytający też)? Przeczytać kilka tysięcy postów, z językiem w którym tak ze 30% nic nie rozumię, odpuścić sobie to forum (bo to dla "Asiorów") czy walnąć tą "maszyną piekielną" (komputerem) i poddać się? Luuudzieeee! Przecież to aż się prosi zrobić jakiś dział "Zielony", żeby l nie posiadający wiedzy z tego działu nauki, mogli coś "skubnąć". Nie będą zaśmiecać poważniejszych tematów i denerwować zaawansowanych "komputerowców" "głupimi" pytaniami!.
Ostatnio zmieniany przez Preskaler : 11.04.2005 o godz. 13:27
|