Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2005, 14:18   #53
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Preskaler
Cześć!
Przede wszystkim chcę się ze wzsystkimi uczestnikami "Forum" przywitać bo to moj pierwszy post tutaj! Przeczytałem dyskusję na temat podziału tematycznego i tylko jeden "głosik" był za tym, żeby utworzyć dział dla początkujących. ...ciach...
Witamy na forum

Niestety muszę Ci przyznać rację, jeżeli chodzi o wyszukiwanie informacji na forum. Czasem trzeba poświęcić sporo czasu, żeby znaleźć to, czego szukamy.
Jeżeli chodzi o dział dla początkujących, to zastanowimy się jeszcze nad sensem jego powstania. Forum na pewno nie jest przeznaczone tylko dla "Asiorów". Istnieje po to, żeby pomóc w rozwiązywaniu problemów począwszy od tych najprostszych, aż po najbardziej skomplikowane. Problemem jest to, że na forum mamy kilkadziesiąt tysięcy użytkowników z różnym poziomem wiedzy dotyczącej ogólnie komputerów, jak i nagrywania. To, co dla jednych wydaje się być trywialne, dla innych początkowo jest nie do przeskoczenia.

Wobec tego mam propozycję właśnie dla początkujących: spróbujcie utworzyć listę pytań, które moglibyśmy zawrzeć w swego rodzaju FAQ i odpowiedzi na nie byłyby pomocne następnym nowicjuszom Pomóżcie nam, my pomożemy Wam

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline