Hmm nie wiem czy to nie za duże rozdrabnianie lecz może wprowadziło by to nieco porządku. Z drugiej strony sporo roboty z przenoszeniem dla Moderatorów:
Działy i pod_działy
Osprzęt ( Hardware)
- przerzucony temat - jaką nagrywarkę kupić - uszczuplone do tego roku...
w tym samym pod_dziale problemy z napędami różnych firm...podzielone jednak na firmy...i oem'y w działach "dawców organów" czyli LiteOn i oem'y, Nec i oem'y itp.
- odtwarzacze stacjonarne i problemy z nimi
nie istnieje tu temat firmware itp
Nośniki
- Dla początkujących - jak wypalać, jakie nośniki najlepsze ( wg sondy co do jakości) [ bez możliwości komentowania i dodawania postów..] po prostu FAQ , dodatkowo opis nośników - ten z głównej cdrinfo.pl...
- Nośniki DVD-R/R+ - same testy , wykresy itd..przeniesienie tego co jest teraz
Firmware
- Dla początkujących - FAQ - z podzieleniem na nagrywarki opis programów flashujących, odnośniki do stron z firmware...i instrukcja co i jak
- Następnie z podzieleniem na firmy NEC(i oem'y), LiteOn ( i oem'y), LG, Benq,Plextor no i reszta ( nie za wiele jej niestety ) - ogólna dyskusja na temat firmware dot.danych modeli...podobnie jak jest teraz...ale żadnych nowych postów na głownej..w rodzaju jak zmienić 812 w 832...wszystko tutaj
Oprogramowanie i kompresja ( Software)
- instrukcje kompresowania róznymi formatami itp i problemy z kompresją wypisane przez użytkowników
- Nero ( inne programy tego samego typu) i problemy z nim'i i FAQ do tychże
- Konsole - wszelkie zagadnienia
Nie wiem czy o czymś zapomniałem i czy nie jest to jeszcze większy bałagan

Pozdrawiam