Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2005, 17:27   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja miałem przypadek, gdy facio w wypożyczalni odfoliował płytę przy mnie (w celu naklejenia numeru) i gdy ją wsadziłem do 812 nic. na stacjonarnym poszła, ale w połowie strasznie się cieła.
inny przykład: kupiłem sobie z kosza w MM kilka filmów - jeden klapa (wyglądał na fabrycznie zafoliowany, żadnej rysy, miałem paragon - wymienili)

tak sobie myślę, że tłoki do gazet niczym się różnią od innych na nasz rynek.

edit: tłok dodany do piwa Faxe (którego nie znoszę ) Zielona Mila (DL), ta szpila to pewnie przejście na drugą warstwę? a tak ok.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-zielona-mila.png  

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 12.04.2005 o godz. 18:17
ed hunter jest offline