Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.04.2005, 16:44   #3470
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez fredziopl
witka

wlasnie chodzi o zakup okolo 300 szt, wiec koszt jest wazny, i te 20 gr to juz trochu jest

Pozdrowka
to masz co robić

ja wczoraj wypaliłem 40 cd-r i pomimo tego, że robiłem to jak miałem czas to wk****** mnie trochę, szczególnie, że każda płyta musiała przejść weryfikację (i trafiła się jedna zwałka - naciek na płycie), no i jeszcze z 10 moich audio
ed hunter jest offline