Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.04.2005, 23:54   #8
Lukash
Wymiatacz

Data rejestracji: 27.07.2004
Lukash zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez teo32
Zobacz, jakie plany ***8222;uzdrowienia***8221; naszego kraju ma Lepper a jakie PO zobacz, w jaki sposób wypowiadają się ludzie od Leppera ( Beger i spółka) na poziom ich wykształcenia ich zachowanie ( chamowa w sejmie totalny brak kultury) zachowanie członków samoobrony w komisji śledczej itp. Jednym słowem żenada i ty chcesz żeby ludzie, którzy nie potrafią się wypowiedzieć w ojczystym języku reprezentowali nas na arenie międzynarodowej? ( a jeszcze zachowanie Leppera w Brukseli) no chyba, że nie oglądasz telewizji lub ten typ uprawiania polityki Ci odpowiada.
dobra lepper jeszcze pisales o LPR ja nie pisze ze ich popieram tylko pisze ze wszyscy robia to samo,...wszyscy rzucaj jakies populistyczne teksty ze uzdrowia gospodarke itp...a to nie jest takie proste przeciez. PiS ma teraz najwieksze poparcie mi nawet odpowiada ta partia moze nie jestem za kara smierci i panstwem godziny policyjnej,...al chce zeby bylo tu bezpiecznie...PO natomiast zrobilo sie partia nijaka nie wiem co o nich sadzic co do LPR jestem zwiazny z Mlodzieza Wszechpolska,..wiec nie wypada zebym ich krytykowal, ale chyba troche za bardzo chca izolowac Polske od innych krajow...