Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2005, 00:06   #839
Esiek
The power of Playstation2

Data rejestracji: 23.05.2002
Esiek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez kubul_123
Mam konsole PS2 z przerobką. Wszystkie gry zakupione na bazarze działają bez problemu. Ostatnio sciagnalem sobie kilka gier z netu i chcialem je wypalic. Mam nagrywarke LG, jej najmniejsza predkosc nagrywania to x4. Nagrywalem 5 razy gre na plytkach Verbatim (16x) przy nagrywaniu 4x i ciagle gra nie byla czytana przez ps2. I teraz mam kilka pytań.
1. Czy jest mozliwosc jakos recznie ustawic w biosie nagrywarki zeby nagrywala z predoscia np.: 1x albo 2x? Jeśli tak to jaki?
2. Czy moze powodem moich problemow jest to ze nagrywam plyte (Verbatim 16x) z predkoscia 4x. Moze lepiej bedzie nagrac plyte 4x z predkoscia 4x? Moze to być problemem?
3. Da sie jakos sprawdzic w jakims programie z jaka predkoscia moje pozostale gry (te z bazaru) zostaly nagrane?

Gry kupione na bazarze nagrane sa na Esperanzach, TDK-ach i Verbatimach i wszystkie śmigają, a moje nie chca

Bede wdzieczny za jakies rady.
1) predkosc nie ma tu nic do rzeczy jesli nagrywasz x4 to jest wystarczajaca, x2 naprawde jest niepotrzebne, nieraz nagrywalem na ps2 x12 i niech tylko by spróbowała grymasić

2)jakim nagrywasz programem i czy napewno obrazek sciagniety z netu jest dobry...
Esiek jest offline   Odpowiedz cytując ten post