Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Słuchajcie, ja przymierzam się do zrobienia strony o - na początku Wrocławkskich, docelowo polskich drogach. I naprawdę to zrobię, bo mam ochotę pokazać i opisać kilka rzeczy (o których w sumie i tak wszyscy wiemy, ale o których jakoś zbyt rzadko się mówi). Tylko brakuje mi do tego trochę wiedzy, bo chciałbym też zrobić system komentarzy i generalnie trochę to upodobnić do przeciętnego serwisu internetowego. Tak więc jeśli ktoś jest chętny do pomocy, to proszę o kontakt 
|
Fajnie bys zrobi bo Wroclaw jest teraz masakryczy po zimie same dziury moge ci po przesylac fotki dziurek jakie sa kolo mnie a najlepiej proponuje przejechac sie po Grabiszynskiej. Sam wlasnie stracile ostanio kolo ale nie przez dziure tylko rozerwalo mi kolo na drodze Polkowice Lubin ale naj ciekawsze ze niewiesz co na drodze lezy a tu jakies zylastwo i tak mam szczesci ze nie polecialem w kosmos stalo sie to przy 120 km/h po tem zamieszcze fotke mojego kola

A najlepiej ze na Karkonwskie wczoraj czy przedwczoraj najpierw jedna ciezarowka sie wywalila a po tem drugo no pewnie dziury omijali