Cytat:
|
Napisany przez Predi
niestety ludzie znaja sie tylko na cyferkach, im wiecej tym lepiej, i niech mi nie pitola ze nawet doswiadczeni allegrowicze sie nacieli  bo chyba doswiadczeni tylko czasem
kupilem kiedys fusa za 410zl od goscia z 6-cioma komentami...... cza tylko wiedziec jak - gostek te 6 pozytywow mial za podobny sprzet i wystawial kilka (wazne) innych podobnych sprzetow wiec byl bezpieczny - i te komenty ktore mial byly od gosci z duza iloscia komentarzy i to nie za aukcje 1zl...... wiec trzeba po prostu naswietlic goscia pod wszelkimi katami i tyle
|
Ja kupowałem teraz notebooka na Ebay'u (oczywiście nówkę). Koleś miał około 1200 komentarzy, ponad 99% pozytywnych, dotyczących również sprzedawanych przez niego notebooków, był platynowym sprzedawcą itp.. Mimo to chcąc mieć absolutną pewność napisałem jeszcze kilka razy do niego wypytując o możliwość odbioru osobistego, wręcz umawiając się na spotkanie na określoną godzinę itp. Fakt, że tutaj chodziło o sumę prawie 3000 złotych, a nie 500, ale i te kilkaset złotych szkoda stracić. Warto więc włożyć odrobinę zachodu, aby mieć pewność, że nie trafiło się na oszusta.