Majonez i Karel84 :
Nie warto toczyć sporów o to kto jest inspiratorem , autorem i tym podobne biosu CSTJ , bo i tak nie zmieni to faktu że tem bios to kupa g...na .
Ja mam w swojej 1213 wgrany bios 1653S.CS0K.patched-cf-ledfix i jestem z niego w miarę zadowolony , poza małymi zgrzytami . A mianowicie nagrywając na płytkach Apollo produkowanych przez VDSPMSAB001 Interaxia AG niektóre płyki pod koniec ( jakieś 15 %) zaczynają mocne górki , a nagrywane pod biosem z sony 710 BYX3 , mają wprawdzie większą ilość PI , ale za to równą w całym zakresie nagrania płyty . Mam pytanie czy ktoś może wie dlaczego te same płyty , z tej samej partii tak dziwnie się zachowują .
Proszę o nie pisanie bzdur w stylu :" ja używam tylko verb i tdp , albo innego rodzaju płyt i tylko takie lubi liteon ." Ja również preferuję verby i TDK , ale jeśłi jeden bios potrafi w miarę przyzwoicie nagrac daną płytę , a drugi nie to napewno nie jest to wina sprzętu , a trzeba dopracowaś firmware .
a przy okazji to jest już nowy omni na stronie codeguys i radzi on sobie z kilkowa nowymi biosami których nie chciał ruszyć poprzedni.
pozdrawiam
|