Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2005, 11:56   #163
grzes07
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 21.10.2002
grzes07 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez k57
Witam ponownie
Tym razem jestem szczęsliwym urzytkownikiem BenQ1620 OEM 8 )
W serwisie działo im się to samo co u mnie na kompie więc to wina Pionka.
Sprawdzam teraz płytki nagrane na Pionku w Benq .Okazuje się że nie jest żle.Te Płyty które mieściły się w specyfikacji teraz wychodzą świetnie no ale to swiadczy tylko o bardzo słabej korekcji Pionka Z 17 płytek 7 poszło do kosza nagranych na Pionku.
Bez komentarza

witam

moja pierwsza nagrywarke kupilem w drugiej polowie 2001 i byla to nagrywarka firmy Pioneer do dzisiaj zmienilem juz kilka nagrywarek tej firmy jak i firmy Plextor, obecnie posiadam dwie i powiem szczerze ze z zadna nagrywarka nie mialem problemow a plytek wypalilem mnostwo(filmy, ps2, gry pc itp.) i odpady praktycznie zerowe, dlatego dziwie sie ze na 17 plyt az 7 zepsutych, czesto jest tak ze blad lezy nie po stronie nagrywarki tylko to my jestesmy winni (w bardzo wielu przypadkach wlasnie tak jest)
Ja do testow podchodze spokojnie nie wpadam w euforie, test to jeszcze zaden wykladnik co do jakosci sprzetu , dla mnie jest wazna bezawaryjnosc sprzetu i jakosc nagranych plytek a w tej kategorii nagrywarki firmy Pioneer lub Plextor nigdy mnie nie zawiodly, dlatego testy takie jak te nigdy nie beda miarodajne.

pozdrawiam

p.s
to nie reklama firmy Pioneer
grzes07 jest offline   Odpowiedz cytując ten post