Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2005, 13:25   #15
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Eskan
Co do głosów mieszających samsungi z błotem. Dyski obecnie robione są o niebo lepsze. Dałbym więc na wstrzymanie tym, którzy oceniają współczesne twardziele na podstawie tego co kiedyś mieli.
ja nie mieszam samsunga z blotem ja poprostu po kilku lastach doswiadczej z cd-rom, hdd, monitrami i wieżami Hi-Fi samsunga jestem poprostu do tej firmy uprzedzony, podbnie jest z LGe. W sumie nie staram sie odradzic zakupu samsungow tylko wyrazam swoja wlasna opinie popierajac przykładami z przeszłości

Cytat:
Napisany przez peterka
Samsunga 80GB na ATA i wszystkie pracują doskonale żadnych problemów i wtedy jako jedyne miały 3 lata gwary i o czymś to świadczy.
a ja jak 4,5 roku temu kupowałem IBM dtla40 cośtam to dostałem na niego 36 miesiecy gwarancji producenta, podobnie jak na monitor (hyundai v770) i do tej pory zedne sie nie zepsuło.

Kumpel kozystał z w ciagu 1 roku 4 razy z gwarancji, wymienił samsunga 80GB na WD i ma spokój (kolejne doswiadczenie)
pytanie pozostaje czy to wina sprzetu czy kolo miał pecha jak nikt inny...........

ostatecznie nie kupuje samsungów, ale jezeli ktoos ma tylko dobre dswiadczenia zwiazane z ta firm i jest pewny nie ma problemu.

i tak na koniec. Nie to ze tylko samsungi sie psuja, spotkałem sie z padnietymi seagate, wd i maxtorami. Jednym słowem jak ktoś ma pecha to i w pi***** na zyletke trafi....
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post