Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2005, 00:37   #4
rdg
Bywalec

Data rejestracji: 23.03.2005
rdg zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dante83
witam niewiem czy to ty czy nie ty :-) pisałeś ze wypalasz gry na ps2 jak sie myle to sorry.
Wiec tak pal x4 bedziesz mial duzo lebsze wyniki tych verbow!!!
tez raz postanowilem sprawdzic x2,4 i pali sie gorzej niz x4 benek lubi speed a plej łyka bez zająkniecia plytki wypaloneprzez benka x4 x8 wiecej niewyciagam z mojego kompa :-) ogólnie pale x4 i to zarowno + jak i - podaje konsoli i niema problemów!!! pal na + z zmianą booktypa. pozdrawiam
Dzieki za rady, ale juz jestem po dosc znacznej ilosci plytek palonych pod dokladnie jedna konsolke (nie moja zreszta). Jest na tyle wybredna, ze bardzo rzadko czyta +R (z booktype'm wlaczonym), prezentowane Verbatimy -R bez zarzutu. Zeby bylo jeszcze weselej w jej wybrednosci, plytki palone x4 czyta znosnie, ale potrafi sie przyciac jakis film w gierce, x8 czyta bardzo podobnie (jedna sztuka na probe). Palone x2.4 czyta wysmienicie, wiec nie bede zmienial podejscia skoro pale pod jedna, wybredna sztuke PS2. Verbatimy +R na MCC 003 pali bardzo podobnie do testow prezentowanych przez innych, inne +R tez bardzo dobrze - wiec chodzilo mi tylko o ten jeden rodzaj nosnika palony w jednym celu (dla siebie uzywam +R). Jak tylko dorwe TDK -R to sprobuje (i oczywiscie podziele sie wynikami) palenia, powinno byc znacznie lepiej. Pozdrawiam