Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2005, 22:39   #2
robert_d
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.01.2004
robert_d zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Z tego co wiem to problem ze sterownikami nforca występuje nie tylko z plextorem, i jest to wina nvidii która s******yła robotę, zresztą dla tego nie chciałem płyty na chipie tej firmy, bo - moim zdaniem - je sprzęt musi być naj, a jako że musi to odbywa się to zawsze kosztem czegoś.
Co do twojego problemu to napisz jaki masz system, podejrzewam że xp, więc uruchom system w trybie awaryjnym i sprawdź czy nagrywarka odczytuje płyty, odinstaluj sterowniki od skanera (a tak przy okazji jaki skaner) i sprawdź czy nie ma nowszych na stronie producenta i tak na wszelki wypadek jaki masz zasilacz.
Zapomniałbym czy system masz przetaktowany?

ps. moim zdaniem sterowniki od skanera pogryzły się z atapi lub plextorem, od kiedy pod xp asus probe (program monitorujący temperaturę i napięcia do płyt asusa ***8211; dla tych co nie wiedzą) pogryzł mi się ze sterownikami ati na karcie herkulesa 9600 pro i rozp.. system jestem w stanie uwierzyć w bardzo wiele jeśli chodzi o pc-ta.
Czy były w stanie uszkodzić nagrywarkę? Wszystko jest możliwe, jeśli ktoś pamięta problem z mandrake i napędami lg.

Ostatnio zmieniany przez robert_d : 18.04.2005 o godz. 22:56
robert_d jest offline