Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2005, 13:08   #3
makaron
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.07.2003
makaron zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez wojtass_maniak
Mam ta wypalare dvd i oprocz tego ze puste plyte toleruje jako brak czystej plyty do nagrania (CD nie wiem jak DVD ostatnio) to teraz zauwazylem ze rozpedza sie troche hamuje i tak powtarza ze 3 razy i staje w miejscu. Co sie z nia dzieje:-/? Prosze o szybka pomoc. Wszystko bylo ok w niedziele a dzis nie idzie plyt wypalac/czytac i generalnie nic.
mam ten sam problem.niewiem kupiłem szambo.miał to być napęd tylko do zrzucania ewentualnie do współpracy z pioneerem 109D aby nagrywać w locie.Niewiem liteon ma takie "stopy" zaczyna , hamuje. CZy każdy ma takie jazdy z nim. Urzywam róznych płytek TDK +- 8x , VERBATIM , TDK pastel edition , Platinium , supratec , esperanza niewiem co jest nie tak. PIOneer jedzie bez problemu a ten to jak mu się podoba. Czasmi nawet potrafi kaszanić płytke ale narazie zdarzyło się to tylko 2x. przy nagrywaniu płyty budget 12x rozpędza się tylko do 6x podobnie jak na TDK 8x i Platinum 8x też max 6.6x. Mam nadzieje ze niedługo wyjdzie jakis FW a mozę napęd uszkodzony podłem kupić drugiego pionnera........ A moze jakis zwolennik liteona ma jakieś antidotum. FW sparwdzałem --nic , progmay też-- nic , komutery też --nic coś jeszcze moge spardzić oprócz nośników??
Lenovo A6U i resztę gratów których nie mogę już zliczyć.
makaron jest offline