Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2005, 21:19   #90
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez bubson
Dobra BD, to moze zrobimy eksperyment ?? 2 identyczne laptopy - ja zrobie jeden moim sposobem (format i reinstalka), Ty zrobisz drugi swoim sposobem (odinstalowanie miliona niepotrzebnych programow i czyszczenie rejestru) i wtedy zobaczymy ktory chodzi szybciej, OK ??

PS. Juz wiele razy probowalem odinstalowania i czyszczenia rejestru i nigdy komputer nie dzialal tak jak po formacie i reinstalce...... Ale coz, kazdy ma swoja opinie na ten temat.
Na razie raczej bliższy jestem tego, żeby zrobić właśnie formacik. Ale na razie muszę się wstrzymać, bo dostałem już płyty, jakie były z tym notebookiem i nie ma tam nigdzie windowsa. Muszę porozmawiać z osobami, które go odbierały, czy na pewno zapakowały mi wszystko. Wolałbym jednak zostawić sobie oryginalnego Windowsa..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post