Dyskusja: Karta ATI i TV
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2005, 00:58   #17
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
nie mowie o takich lowendowych odtwarzaczach.. zobacz mozliwosci xbox'a
pozdro
No dobra.....ceny pozostawie bez komentarza, zwlaszcza jesli ma tu sluzyc tylko do ogladania filmow (u mnie).
A w tej branzy to co dzisiaj jest highend, czasem juz jutro staje sie lowend.

Ja niestety na codzien zajmuje sie czyms calkiem innym i na przyjemnosci zwyczajnie brakuje czasu. Stos filmow do obejrzenia rosnie, nie wiem kiedy i jak dam rade je zaliczyc. Moze wiec sie okazac, ze wydam szmal na xbox'a i nie bede mial czasu go wykorzystac hehe...no ale to juz tak na pol serio