Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2005, 13:48   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz
Jak byś się chciał bawić to teoretycznie się da w praktyce robiłem to kilka razy, ale tylko na moim( zawsze wychodziło - ale to był zawsze ten sam komp i trwało to kilka razy dłużej niż instalka i ile przy tym restartów)
W awarayjnym powinien się uruchomić.
A z tamtąd wywalasz wszystkie urządzenia z menadżera i restartujesz - powinien wgrać na nowo wszystkie urządzenia - oczywiście przy wielu może się pytać o sterowniki.
Wygląda, że więcej z tym zachodu niż to warte.. Postawię sobie system od nowa i zrobię obraz, będę miał na przyszłość i pewność, że wszystko będzie dobrze działać.

A przy okazji - chciałem przed chwilą trochę projekt na notebooku porobić, ale ponawił sie problem niemożliwości używania polskich liter (mimo, że język był wykryty jako polski). Office widział to jako skrót do pokazywania różnych częście menu. Próbowałem znaleźć wszystkie skróty z prawym altem, ale bezskutecznie. Można to jakoś obejść?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post