Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2005, 17:50   #117
bubson
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 03.07.2002
bubson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
Tylko po co? Skoro kupil legalnego laptopa z legalnym systemem to nie widze powodu po co pierwszym krokiem ma byc instalacja pirackiego systemu operacyjnego. Tak samo bez sensu jest wydawanie kasy na legalny system skoro jeden juz ma.

Nic nie dolega wersji HOME i kompletnie Andrzejowi wystarczy na laptopie. Z tego co widze to rowniez wersja angielska nie przeszkadza wiec Twoja rada jest kompletnie pozbawiona sensu

Hmmmm, taka mala sugestia dla BD, zebys nauczyl sie czytac tekst ze zrozumieniem, bo za bardzo ci to nie wychodzi. Prosze zacytuj mi gdzie ja napisalem ze ma zainstalowac pirackie oprogramowanie Czy juz tak sie przyzwyczailes do pirackich programow ze uwazasz ze kazdy je ma Rowniez nie pisalem nic o dolegliwosciach wersji HE, ani o tym ze jest po angielsku - tego rowniez pewnie nie zrozumiales.
Wiesz, wkurza mnie jak ludzie maja ubzdurane jedno w glowie - ze jak instalacja systemu/oprogramowania to zaraz wiadomo ze musi byc to pirat....
Ja zainstalowalem sobie XP Pro (oryginal, eng) bo mi sie lepiej na nim pracuje i moja rada na pewno nie byla pozbawiona sensu - to Andrzejj9 zdecyduje czy sobie zrobi reinstalke czy nie.
bubson jest offline   Odpowiedz cytując ten post