Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2005, 18:06   #118
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez bubson
Hmmmm, taka mala sugestia dla BD, zebys nauczyl sie czytac tekst ze zrozumieniem, bo za bardzo ci to nie wychodzi. Prosze zacytuj mi gdzie ja napisalem ze ma zainstalowac pirackie oprogramowanie
Prosze bardzo:

Cytat:
Napisany przez bubson
No moze sie okazac ze wlasnie nie masz plytki z windowsem - moj brat tez ostatnio kupowal Dell'a i nie mial plytki. Moze ty masz tzw "Recovery" plytke i tam juz jest Windows i wszystkie te badziewne programy.
A wogole to zainstaluj sobie XP Pro bo tam pewnie HE masz.
Pozdrowka!
Z tego jasno wynika, ze Andrzej ma sobie zainstalowac Windowsa Pro bo ma Home. Majac na uwadze to, ze ma legalna wersje HE a Ty sugerujesz mu, ze ma zainstalowac Pro nasuwa sie wniosek, ze:

- ma kupic wersje Pro (tylko po co skoro ma HE)
- zainstalowac pirata

Cytat:
Napisany przez bubson
Czy juz tak sie przyzwyczailes do pirackich programow ze uwazasz ze kazdy je ma
Zanim zaczniesz pisac takie rzeczy poczytaj dokladnie co pisze od wielu lat na tym forum i nie tylko tutaj.

Cytat:
Napisany przez bubson
Rowniez nie pisalem nic o dolegliwosciach wersji HE, ani o tym ze jest po angielsku - tego rowniez pewnie nie zrozumiales.
To po co dajesz takie madre rady aby instalowac sobie wersje Pro?

Cytat:
Napisany przez bubson
Ja zainstalowalem sobie XP Pro (oryginal, eng) bo mi sie lepiej na nim pracuje i moja rada na pewno nie byla pozbawiona sensu - to Andrzejj9 zdecyduje czy sobie zrobi reinstalke czy nie.
Oczywiscie, ze Andrzej zdecyduje bo to jego sprzet. Tyle, ze ja nadal nie rozumiem sensu przesiadki z Home na Pro. Byc moze lepiej sie pracuje ze wzgledu na sam fakt posiadania przyrostka PRO bo to dowartosciowuje bardziej niz Home? A moze mozna sie pochwalic przed kumplami, ze ma sie lepszego windowsa niz oni bo jest Pro? A moze fakt posiadania wersji Pro jest wyznacznikiem jakiegos statusu spolecznego lub majatkowego?

Natomiast w praktyce w zastosowaniach o ktorych pisal Andrzej jest mu kompletnie obojetne jaka wersje posiada.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post