Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2005, 20:39   #123
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez bubson
wiesz...mnie chodzi o to, ze wlasnie wszyscy sobie wyciagaja glupie wnioski. Ze niby jak juz ktos proponuje instalowanie systemu/programu to zaraz juz musi byc piracki. Ja dostalem ze swoim laptopem xp pro i dlatego zasugerowalem jego instalacje.
A jakich wyniskow oczekujsz w zwiazku z tym co napisales. Napisales to od tak - jakby chodzilo o pirata. Nie brales pod uwage faktu, ze kupno systemu to spory wydatek - wersje Pro OEM to ok 600 zl. Chodz nie wiem czy akurat taki typowy OEM kupiony np z myszka moze byc legalnie instalowany na laptopie.

Ty akurat dostajes wersje Pro ale nie znaczy to, ze Home jest duzo gorsza. W typowych zastosowaniach nie zobaczysz roznicy. Akurat ta propozycja nie miala wiekszego sensu.

@Andrzeju
Nie spodziewaj sie, ze duzo znajdziesz w tej drukowanej ksiazce. Tam raczej beda same ogolne informacje i nic poza tym. Musisz sprawdzic na stronie Della i tam szukac wersji elektronicznej.

Co do czcionki to nie czytalem watku ale jak chodzi o problem z litera ł to wylacz skroty klawiszowe dla karty graficznej.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post