Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2005, 20:48   #124
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
@Andrzeju
Nie spodziewaj sie, ze duzo znajdziesz w tej drukowanej ksiazce. Tam raczej beda same ogolne informacje i nic poza tym. Musisz sprawdzic na stronie Della i tam szukac wersji elektronicznej.
Właśnie mi w tym momencie uświadomiłeś, że ja taką instrukcję ściągnąłem jeszcze przed kupnem notebooka, żeby zapoznać się z jego funkcjami. Zaraz jej poszukam

Cytat:
Co do czcionki to nie czytalem watku ale jak chodzi o problem z litera ł to wylacz skroty klawiszowe dla karty graficznej.
[/quote]

Chodziło o wszystkie skróty, które robiły coś zupełnie innego, a nawet po ich wyłączaniu nie pojawiały się polskie litery. Ale już się z tym uporałem i jednak kwestia była standardowo w ustawieniach regionalnych, które jednak ustawiałem i wcześniej. Ale ważne, że działa

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post