Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2005, 21:08   #173
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez cyki
Chciałbym wam wszystkim pogratulować pełnej legalności. OS ASA udostępniła tą promocję, żeby promować Operę wśród nowych użytkowników. A w tym wypadku nikt niczego nie promuje tylko zbiera kliki a jak już nazbiera 250 to zwinie interes i nigdzie Opery nie będzie reklamował.

Nie wiem dlaczego nie uznaliście, że łatwiej będzie Operę posłodzić. Przecież OS ASA będzie miała taki sam zysk z was jak posłodzicie Operę i jak oszukacie na programie partnerskim - czyli żaden.

Wszystkim gratuluję i Polacy po raz kolejny pokazali, że potrafią wszystko na pierwszą 15 najbardziej reklamujących Operę dwanaście z nich to Polacy. Brawo.

//edit i żeby nie było, że wysłałem ten post tylko po to, żeby pokazać sygnaturkę.

//edit 2: wolałbym nawet, żebyście nie klikali linka z mojej sygnaturki bo wolę mieć uczciwie wypracowane te 250 kliknięć.
Niestety, ale muszę się z tym zgodzić. Tak czytam ten topic od początku i cały czas się zastanawiam, jaki jest właściwie sens tego, co robicie.. I też, czym to tak naprawdę się różni od ściągnięcia sobie z internetu seriala. Bo według mnie po prostu niczym.. Promujemy Operę? Jak skoro i tak wszyscy tutaj ją znają. Dla mnie sposób, w jaki ta akcja jest tutaj używana niczym nie różni się od zwykłego piractwa. Wolę już poczekać i kiedy będę miał ochotę pozbyć się reklamy i trochę wolnych pieniędzy, żemy wspomóc twórców, to kupię sobie Operę w specjalnie dla nas przygotowanej ofercie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline