Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2005, 06:59   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Przyjrzałem się dokładniej tej witrynie i pierwsze wrażenie jest takie - jest ona po prostu żałosna.. Przeczytajcie sobie regularmin - generalnie mówiąc Ebay nie ma wpływu na nic i za nic nie odpowiada. Będzie brał pieniądze za wszystko (chociaż konkretnych kwot mimo szczerych chęci nie mogłem znaleźć), a resztę ma w dupie..

Dodatkowo część serwisu pojawia się jeszcze w języku angielskim, czyli już widać, jak strona była robiona, a przy próbie rejestracji (wielokrotnej) pojawiają się błędy..

Szkoda, że ludzie bezkrytycznie się na to rzucą, "bo to Ebay", a znowu mam wrażenie, że Polska traktowana jest (niestety poniekąd słusznie) jako trzeci świat, gdzie z otwartymi ramionami przyjmą wszystko...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post