Witam !
Bardzo dziękuję koledze
andrzejj9 za zrozumienie ***8211; a nie często się coś takiego dzisiaj spotyka
W kwestii billingu ***8211; sam już o tym myślałem (na szczęście ostatnio potaniał), może skuszę się choć raz, aby to przeanalizować i sprawdzić. Jak chyba już wspominałem, nie są to na szczęście (jak na razie !) bardzo duże różnice, ale choćby i te 5 zł, to zawsze coś, a po drugie ja jestem dość dokładny i byłem przyzwyczajony do tego, że jak mi Bankrut na koniec miesiąca pokazał np. 27 zł, to tyle byłem winny rodzince za Internet i nie byłem zaskakiwany jak przychodził rachunek. A druga kwestia ***8211; o czym też już pisałem ***8211; na tych rachunkach Tele2, są tylko minuty i tak do końca nie wiadomo ile człowiek zaoszczędził w stosunku do TP. Według mnie, taki rachunek, to mydlenie oczu, nikt do końca nie wie ile zaoszczędził i czy to się do tak naprawdę opłaca. Bo jeśli chodzi o Internet, to co prawda, nadal wychodzi mi taniej niż w TP, ale np. dużo częściej mam problem z połączeniem ***8211; szczególnie w godzinach 18-23 ***8211; co w TP zdarzało mi się bardzo rzadko (chyba, że mi modem nawala ***8211; ale wątpię, bo wygląda to raczej na zajętość ich numeru).
W kwestii łącza radiowego, to ogólnie miałbym z nim problem, taki jak z innym rodzajem (stała umowa i koszt itd.). I nie wiem czy indywidualnie, dostałbym łącze taniej niż najtańszą Neostradę ***8211; np. w Tele2 można dostać łącze radiowe i to dość tanio, ale jako grupowe; indywidualne, to koszt co najmniej 100 zł. Co do innych dostawców ***8211; to przyznam się szczerze, że się nie orientuję.
I to tyle, pozdrowienia dla
andrzejj9 i wszystkich pozostałych i oczywiście nadal liczę, że może odwiedzi tę stronę ktoś, kto ma doświadczenia właśnie z Tele2.
ro29