Witam
Jakiś czas temu mocno przeszukiwałem strony min. Cdrinfo bowiem borykałem się z wyborem nagrywarki DVD , dziś wiem że
wszystko to było psu na budę , ilu doradców tyle wersji - a zasada jest jedna: za odpowiedniej jakości towar musisz zapłacić
odpowiednio wysoką cenę.
Więc zdecydowałem się na Napęd DVD+/-RW Sony DRU-800A DL Retail , i jak dziś wspomnę sobie że o mały włos nie stałem
się wcześniej posiadaczem klitka 1653 to włos mi się jeży na głowie , te 189 zł o mało nie wydane było by chyba najgorszą inwestycją
jaką mógł bym zrobić , wszyscy ale to wszyscy moi znajomi mają jakieś problemy z tymi nagrywarkami !
Miałem straszny szacunek do liteona (posiadam od 2 lat nagrywarke cd tej firmy) nie miałem nigdy z nią problemów ale wybrałem
Sony i nie żałuje bo pali wszystko , w testach wypada znakomicie - czas dostępu ,DVD+R (Double Layer) 4x
DVD-R(Double Layer)4x wszystko chodzi jak talala ! , jedyny mankament to cena no ale cóż mam sprzęt dla którego nie muszę
kupować nośników tylko kilku firm , szukać biosu , itp. ,itd. Zamiast kombinować mogę po włożeniu dowolnie kupionej płyty palić
a nie zamartwiać się w drodze ze sklepu do domu - wypali czy nie wypali ?
czego też wszystkim życzę

pozdrawiam