UWAGA!!! Jest to kontynuacja dyskusji Opera 8 - akcja forumowiczów "wejdź i kliknij"
założonej przez Wojtek-J. Niestety nie dało się połączyć tak aby ładnie to zadziałało a tam już ciężko było się połapać co kto kogo i dlaczego. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe.
----------------------------------------------------------------------
Dla tych co nie wiedzą o co chodzi warto opisać akcję bo w tamtym wątku jakoś nie było to wyraźnie napisane.
Każdy kto zarejestruje się na forum Opery a na swojej stronie umieści banerek z odpowiednim kodem i zbierze 250 kliknięć na niego otrzyma darmową licencję na Operę 8 - najnowszą wersję tej przeglądarki.
Wszystko jest opisane
TUTAJ
----------------------------------------------------------------------
Postanowiłem ułatwić Wam trochę sprawę i zrobić tak żeby w pierwszym poście były wszystkie skróty (nie wiem czemu do tej pory nikt tego nie zasugerował

). Wykorzystałem spisy zrobione przez Air, PIOTR34, RiksajluZ sam też co nieco pododawałem i pousuwałem.
Proszę wszystkich, którzy mają podane linki w postaci skocz.pl/costam aby podali w pełnej formie. Wszystko posegregowane alfabetycznie. Linki poprawione tak aby wskazywały na polską wersję strony.
Poza tym Ci, którzy już otrzymali licencję niech dadzą znać wtedy zdejmie się ich z listy - nie róbmy wiochy bo potem będzie, że pierwsze miejsca mają tylko polacy i to z naszego forum mający po 1000 kliknięć.
A jak już wszyscy dostaną licencje to niezapominajcie promować nadal Opery żeby to nie była akcja tylko dla zdobycia tego numerku ale prawdziwa popularyzacja tej przeglądarki

.
Reklamy Goooooogle <- też kliknijcie wspieracie tym nasz serwis - banerek wyżej
lista została zbanowana więc koniec klikania
Lista klikaczy