Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2005, 23:32   #17
kiewas
Matrix has him

Data rejestracji: 29.10.2003
kiewas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez miles
Idzie piekny czas świetej rzeczy jaką jest komunia czas wydania kasy .. niewazne

Dzieciakowi chce kupic PStwo ale niełapie zabardzo o co chodzi

PStwo na allegro jest napisane ze tej nie wersji nie trzeba przerabiac wystarczy SWAPMagic3.3(63zł) i 3 słomki by cos tam zablokowac
Super, extra, fajnie ale o co chodzi

Ceny za PStwo sa rozne
649zł h**p://www.allegro.pl/show_item.php?item=48780693

790zł h**p://www.allegro.pl/show_item.php?item=47824091

Oprócz ceny roznia sie iloscia ripperów i super fajnych dodatków.

Chcę tylko zadowolenie dzieciaka, i by gry te co ma od PS2 ( nagrywane ) działały.....
Na co mam patrzec

Z gory dziekuje
Ok, postaram się odpowiedzieć

Wg. mnie dla 8-io latka lepszym wyborem będzie jednak PS2. Dlaczego? Zakładając, że nie będzie ciupał tylko w Tekkena, to na ps2 jest sporo gier przeznaczonych dla młodszego odbiorcy: Crash, Jak&Daxter, Spyro, Tak, i pewnie jeszcze więcej, ale rzadko w takie tytuły grywam więc może niech ktoś inny się wypowie
Aha, i ODRADZAM, powtórzę - ODRADZAM Swap Magica - więcej przez to kłopotów niż z tego pożytku. Kilka słow na nie:
1. Nie wszystkie gry ściągnięte na SM pójdą, trzeba na obrazy ISO nakładać jakieś patche (co też nie zawsze skutkuje)
2. Można najnormalniej w świecie popsuć obudowę (w PS2, w pstwo nie wiem jak z tym jest)
A więc jezeli pstwo to - konsola + ripper3.1 + zabezpieczenie lasera.
A co do XboXa to też niezła konsola, z powodzeniem może zastąpić odtwarzacz DVD i DivX, ale szczerze powiedziawszy wolałbym mieć możliwość pogrania w Gran Turismo czy w Tekkena, od oglądania filmów mam kompa + tvout