Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2005, 00:22   #1
47
Veni, Vidi, Vici.

Data rejestracji: 03.11.2003
47 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak bylo to nie bujcie po oczach

W klasie dzieci miały zadanie domowe po lekcji ekonomii. Miały przygotować projekt, dzięki któremu mogłyby poznać zasady ekonomii właśnie. Nadszedł dzień przedstawienia swoich dokonań. Pierwsza wstaje Zuzia. - Wraz z moimi koleżankami sprzedawaliśmy ciasteczka. Zarobiliśmy 30 złotych. Sądzę, że tak dobry wynik to rezultat naszego ciepłego, domowego podejścia do klienta.
Pani mówi - bardzo dobrze.
Następna jest Zosia. Podchodzi do tablicy i mówi, że zarobiła 45 złotych na roznoszeniu i sprzedaży pism. Pani ją znowu chwiali i pyta, ile zarobił Jasio.
A Jasio podchodzi do tablicy ze sporym woreczkiem, wyciąga z niego gruby plik banknotów i mówi - 12500 i jakieś grosze. Wszyscy w szoku, pani najbardziej... Pyta? A jak zarobiłeś tyle pieniędzy? Jaś mówi - To proste - sprzedawałem szczoteczki do zębów. - Szczoteczki? Jasiu, jak to zrobiłeś? - Proszę pani, rozłożyłem w centralnym punkcie miasta stolik z napisem - Promocja kremu orzechowego. Wszyscy podchodzili, próbowali i krzyczeli - Fuj, smakuje jak gówno! - A ja na to - bo to jest gówno, może chce pan kupić szczoteczkę do zębów?

Dwóch gości popija sobie winko pod sklepem.
Nagle podjeżdża elegancki samochód z którego wysiada jakieś zamożne małżeństwo. Kupują w sklepie niegazowaną wodę mineralną i zaczynają sobie popijać.
- Popatrz - mówi jeden z pijaczkow - Piją wodę!
- No - mówi drugi - Jak zwierzęta...

To nie tyle kawał co prawdziwe zdarzenia z życia wzięte:
Jade sobie ostatnio tramwajem przez Poznań. Jak to tramwaj zatrzymuje się na przystanku i wsiada kobieta w ciąży. Murzyn który siedział ustępuje jej miejsca, ale na to miejsce wpycha się jakaś stara baba. Murzyn mówi do baby:
-przepraszam ale to miejsce ustąpiłem tej kobiecie w ciąży
Baba na to:
-nie wiem jak u was w Afryce ale u nas w Polsce ustępuje się miejsca ludziom starszym
A murzyn:
-nie wiem jak u was w Polsce ale u nas w Afryce ustępuje się miejsca kobietom w ciąży, a takie stare ****y jak pani sie zjada...

Krzyczy mały żyd do Niemca
-oddajcie mi moich rodziców
-Hans przynieś 2 mydła!

Pozdrawiam

Hitman Blood Money

Moj status w Americas Army
47 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online