Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2005, 10:09   #9
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Witam

Ponieważ ten temat powraca jak bumerang, coś mnie ruszyło i postanowiłem napisałem krótki poradnik dotyczący możliwie najdokładniejszego łączenia plików audio przy pomocy programu Adobe Audition 1.5. Od razu napiszę, że jest to metoda najlepsza z możliwych i nie zastąpi jej nigdy soft Nero podobny.

Zapraszam wszystkich na moją stronę http://www.teoma.neostrada.pl/1/Art.html

Na razie jest to wersja beta i może zawierać błędy. Liczę na pomoc i uwagi z waszej strony.

Co do funkcji Cross-fade to nie jest ona dobrym rozwiązaniem, gdyż nie łączy ona tracków tak jak miało to miejsce w oryginale. W czasie ustalonym w Nero (np.: 3 sekund) następuje wyciszenie odgrywanej ścieżki podczas gdy leci już kolejny utwór (nachodzą na siebie). Ma to niby symulować płynne przejście, ale czasem wychodzi wręcz tragicznie. Jeśli np.: nałożą się na siebie słowa wychodzi totalny bełkot . Jedyny plus to to, że rzeczywiście nie ma żadnej przerwy.

Ostatnio zmieniany przez Arepo : 18.10.2021 o godz. 11:18 Powód: aktualizacja linka
Arepo jest offline