Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2005, 12:45   #30
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Ja postaram sie torche podsumowac Wasze wypowiedzi, jako ze po odejciu Beriona jestesmy z Desdenem chyba nielicznym gronem zajmujacym sie konsolami na tym forum. Czy opinia bedzie stronnicza? Sadze ze nie, jako ze mialem stycznosc zarowno z Sony jak i z produktem MS (GC na szczescie nie wpadl w moje lapy ;-D). Dla dziecka rzeczywiscie najrozsadniejszym pomyslem bylby GC (gatunek gier - kiddie), ale nie zapominajmy o jednym - kolega miles otwarcie przyznal ze gry te beda sciagane z netu. Nie tak latwo przerobic GC, a jeszcze trudniej uruchomic na nim co nieoryginalnego, a i zasoby internetu sa w tej kategorii dosc ubogie. Jest to wiec wedlug mnie kiepski wybor. W zasadzie najbardizej racjonalnym wyborem bedzie PS2. Dlaczego? Powiem tak : dla mnie najbardizej racjonalnym wyborem jest XBOX - mam 20 lat, PS2 trzyma mnie za jaja tylko saga Metal Gear Solid i milym w uzyciu padem - reszta jest do bani. Dla 20latka XBOX ma lepsze jakosciowo tytuly i jest w pelni konfigurowalny - jest jak pecet, ktory sie nie wiesza i gry na nim nie klatkuja. Odpowiednio skonfigurowany sluzy jako odtwarzacz DivX/XviD/DVD/MP3/WMA, potrafi podac pogode w kazdym miejscu na ziemi bedac podlaczonym do Internetu posiada zaawansowane narzedzia do zarzadzania dyskiem (nie czarujmy sie - HDLoader i HDAdvance to tylko zabawki, dzieki ktorym mozna zrzucic gry na HDD - nic wiecej) oraz mnostwo tzw. fan-oprogramowania. I dlatego... kup PS2! Jest prymitywny i komfortowo mozna na nim tylko grac grac i jescze raz grac ale czy nie wlasnie to ma zadowolic dzieciaka? Poza tym jak kots slusznie raczyl zauwazyc na PS2 wychdozi duzo wiecej gier niz na XBOX'a. Nie znaczy to bron Boze ze lepszych, ale na pewno jest ich wiecej, wiec Twoj maly podopieczny bedzie mial w czym wybierac :-D. Wsadzi plyte i bedzie gral - nic mu wiecej nie potrzeba. I do tego PS2 jest najodpowiedniejszy. Konczac ten przydlugi wywod i - wreszcie -odpowiadajac na Twoje pytanie : polecam Zakup konsoli PlayStation 2 V12 przerobiona chipem Ripper 3.0 (nie daj sie nabrac na podrobki na ktorych jest napisane Ripper - na oryginalnym Ripperze jest napis ACTel, czyli firmy ktora przygotowala chipa). Tak przygotowana konsola zwalnia Cie juz z jakiejkolwiek odpowiedizalnosci - wsadzasz pylte i grasz. Zadnych podwojnych resetow jak na Messiah'u i zadnego ******enia sie lasera jak to ma zwyczaj sie dziac w wypadku SwapMagic. Porady udzielilem - zrobisz jak zechcesz :-D, pozdrawiam...

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post